Vi leker krig. På riktigt.


Lillebror far iväg till Kosovo om ett par dagar. På anhörigdagen fick vi leka krig. Blir liksom svårt att toppa detta. Påskharen kan ta semester i år...

torsdag

Bra dag tycker jag. Produktiv dag. Bättre än fredag i den aspekten faktiskt. Fredagar har en förmåga att vara sladdriga fram till 15.30 sen får man eld i baken o ska bli klar innan det är dags att gå hem. Fredagar är ju soklart en bättre dag. Men för att förtydliga. Jag antar att min bossy gillar mig bättre på torsdagar. Skulle jag göra. Nu är jag ju min favorit alla dagar.... men iallafall.

PUUUUSSSSS och smileygubbar

ÅH MUPPMORGONHUMÖR! men men det seglar väl över... kan jag tro.
Retar upp mig på en massa... utan egentlig anledning. Fejjan är ett bra moment att reta sig på. Ta bara det här med vädret. Aprilväder. Hört talas om det? Så är det varje år. Och ja, vintern har varit lång. Men även den lika lång för alla. I allafall alla som bor i samma område. Sara, min kära vän deklarerade att våren minsann är kommen i Skåne. Så lite kortare där nere i utlandet.;) Inte så att den här muppbloggen kommer att genomföra några förändringar på statusraderna. hahaha men men. Vi fortsätter att älta väder. Idag ser det ju faktiskt helt ok ut. Gå genast in på fejjan och skrik vårskriket. För tredje gången. Det kommer bli fler skrik. Tro mig. (Valborg... alltid kallt,ofta snö. Och det är en hel månad dit.)

Kul inlägg. Bra att kika in här och liksom få ett lyft på humöret.


Bittermuppen signing out//


Håkan- I LOVE YOU

Dom där dagarna när man vet omedelbart när man stiger upp ur sängen att "det här är ingen bra dag". Hela hjärnan skriker "stanna kvar i sängen, gå inte upp". Japp igår. och ta mig fan så rätt jag hade.
En riktig måndag.

Håkans bar. Vad ska man säga? Det här e underhållning på hög nivå! Helt fantastiskt. Vilka personer dom har castat, helt underbara. Håkan framstår ju som en helt normalbegåvad kille. Jaggillare! Det roar. Lilla stekish Oliver däremot... tillåt mig att MOHAHAHAHATÖÖÖÖNT!

D-vitamin

Shit vad man boostar upp när man får lite sol.
Nu röstade mina barn fram ett besök på Andys idag... men ändå. SOL SOL SOL!
Vi tänkte ta oss en liten brunch på Kaknästornet. Sjukt najjs när det är så fint väder. Men det var fullt när vi kom dit. Hade man kanske kunnat gissa sig till. Hahahahaha!
Stack till i hjärtat när vi passerade Elvis ängar på Gärdet. Kändes som att jag blev golvad faktiskt. Vet inte om det är för att jag e dum i huvet, eller om jag bara var förvirrad idag... men jag hade inte en tanke på att jag skulle passera där. I vilket falll... så började vi prata om brunchställen. Och nu undrar jag om någon varit på Fåfängan och ätit brunch. Skulle vilja ha lite betyg innan jag åker dit. Brunch e fan härligt. Nästan bättre än att gå ut o äta middag. Jaggillare! Tänk sen näre blir lite varmare. Haga Norra först en god brunch och sen en promme i Haga. Va? Ja eller tvärtom.. Fan vad jag längtar. Tills Terassen öppnar. Så smiter man in om kvällen och tar sig en kopp. Hörrni nu skiter vi i den här vintern och kör lite sommartema.

Nedräkningen har startat till semestern. Har lärt mig av Jess att det är så man överlever. Det går ganska bra faktiskt.
6 veckor kvar... och räknar man som Jess är det i stort sett bara 4. Så nedräkningen har börjat. Helt klart.


helger

Fan! Det är ju sjukt alltså.
På helgen är man ju så stressad så jobbet framstår som rena rama vilohemmet.
Träna,göra något som barnen tycker är kul, handla,Niklas ska träna,handla,städa,tvätta,hänga,laga mat, gå en promme,laga mat äta fixa dona andas...

lång som en måndag...

ja just ja det är ju måndag. tack som fan att den snart är över.
Tjejmiddag i helgen. jajamen.
Lite små frekvenser ska jag dela med mig av.
Någon av tjejerna höll på att bli utslängd från Patricia. Då hajjar ni vart ribban låg.
En av tjejerna var så engagerad av sina egna ord att hon myrspottade när hon pratade med mig. Hon märkte detta, bad om ursäkt med flyttade inte sig längre bort utan fortsatte myrspotta ut sina ord.I mitt ansikte.  10 st glada damer jublade högljutt över att behöva visa leg på Cafét. Nu var det inte riktigt så...men OK. En tjej blev nekad i 2 barer på Patricia. En tjej sa till vakten att om någon e dum kan han alltid ringa henne om hjälp. Tror att jag talar för alla tjejer när jag säger att söndagen lämnade lite att önska.




gnällpipa

Trött sliten gnällig. Så känner jag mig.
Det är så att man skäms. Här sitter jag o känner mig sliten. När jag har vänner som har det 1000 ggr värre. Varje dag. Varje varje dag. Sen i juni. I mina enklare preferenser så är jag sliten. Louise sa till mig igår att jag gärna får gnälla till henne. Klart att jag vet att jag får. Men hur låter det? Buhuuu jag har inte sovit på sista veckan.... eh???
Men jag saknar Mr E och att se Linus när han har det så här svårt, är som att inte kunna andas. Ibland så sköljer det över honom. Det känns som att jag slitit hjärtat ur kroppen på honom. Uscha!

Igår hade jag en sån där dag på jobbet när gränsen var på gränsen. Hajjar ni? Minsta lilla felstavelse så hade det blivit inte så bra. Så jag försökte hålla mig för mig själv. Nu sitter jag i kontorslandskap... så fettlätt.
Avslutade dagen på Grand Hotel med ett glas skumpa i handen. Lättade lite på humöret. Fan vad gott det är med skumpa hörrni!!


Ikväll är det 10 års kalas för Andreas. Det är stort! Första nollan!!

saknad gör ont.




Igår kväll kl 20.15 så somnade min fina Mr Elvis i min famn för alltid.

Det var dags att ta adjö. Nedräkningen har pågått ett tag. Visst har jag förstått. Alldeles för tidigt.
Dags att ta adjö. Mr Elvis. Går det ens? Egentligen hette han Cool Camaro. Nästan larvigare än Elvis.
Han hann med att fånga många hjärtan. Inte så smart. Inte så begåvad. Han va bara Elvis. Lätt att älska. Lätt att reta upp sig på ;-)

Jag har en bild av honom i himelen. Det ser precis ut som på Gärdet. Hans bästa bästa plats i världen. Solen lyser och han springer så där fort och energiskt som han gjorde för ett par år sen. Han får äta obegränsade mängder mat o sopor. Fisa o rapa hur mycket han vill. Ta HELA sängen. Bli smällfet. Hälsa på alla hundar han möter. Så som han ville ha det. Alltid. För alltid. I mitt hjärta.


Temafest

Fredag. Efter jobbet. Hade verkligen ingen lust.
Fick såååå roligt! Utan temakläder. Hade hur trevligt som helst hela kvällen. Vanligen på de här tillställningarna är det några som "skandalar" till allas stora förtjusning.
Inget. Nada. Zipp. Zero.
Några av mina festarvänner har desperat få till något som liknar en halvskandal i efterhand. NEPP.
Att jag har bråkat/skällt ut en kollega. NEPP.(lite roligt att de ska använda just mig på bråkgrejjen. hahhhahahhaha det finns liksom inte. Om jag festar, så festar jag för att ha roligt. Bråka, det kan jag slösa upp min tid på när jag e nykter) Att det blev bråk på dansgolvet. NEPP.
Det roligaste är att de som inte ens var med på festen är dom som är mest sugna på att driva upp det hela.
Jag gillare!!! Jag gav dem lite falskskvaller igår. Att jag kräkts på chefens skor. Ska se hur långt det går.

RSS 2.0