Bilprovningen lyckades repa min bil under ...

img_3513 (MMS)

Bilprovningen lyckades repa min bil under den akuta besiktning som skedde förra veckan. Ringde dom o föreslog att de skulle står för min hyrbil. Svaret blev att dom inte jobbar med det. Jag insisterade på att det borde dom faktiskt göra. Så nu står jag på Hertz och väntar snällt....


SMS-inlägg

img_8411 (MMS)

Liam fick åka med Helena och morbror Uffe på den här skutan idag. Minen när det gick upp för honom att han skulle få gå ombord. Helt obetalbar! Själv hade jag tänkt att göra nytta på snygghotellet under tiden. Pernilla tyckte visst att det var en dum idé så det blir häng hos henne istället. Också bra!


Smooth operator....

img_4925 (MMS)

jag blev vid ett tillfälle lite sur på Liam idag. Jag sa att jag blev arg och att han måste lära sig att lyssna på vad jag säger. Efter en liten tystnad så säger (skit)ungen: Tack för att du sa till mig mamma. Det är jättebra. Så att jag lär mig. men liksom vad ska man säga?


Poliskontroll

blev invinkad igår av polisen för rutinkontroll.
inga problem tänkte jag. körkortet har jag med mig. och som tur var hoppade jag över vodkashoten på morgonkvisten. Nej men då är det körförbud på min bil. Sedan ett år tillbaka. Helt fantastiskt. Tänk vad lite man vet... jag trodde att sånt skötte sig självt. Läs DET ÄR FAN NIKLAS GREJ!!!
I vilket fall efter lite dividerande om ansvar och annat så släppte dom mig. Utan böter. Plötsligt händer det.
Man kan nästan inte tro att det är sant. Men det är det. Så man kan säga att jag tjänade 1500 kr igår. Åt Niklas. För bötern hade hamnat på honom. Vore det inte då rimligt att han faktiskt gav mig 1200 kr att leka med? Då har han ju ändå fått 300 kr i rabatt. I mina öron är det helt logiskt. Han har ju fortfarande tjänat.

har vart på training.

sjukt nice gäng på kursen. Riktigt kul människor!!
Men helt jävla ärligt. Rollspel? Det kan på riktigt vara äckligare än mimare.

Nationaldagen

igår när jag skulle somna efter en galet trevlig kväll, så fick jag nöjet att lyssna till skönsång.
Några kids firande in Nationaldagen vid tolvslaget. Fanatstiskt att höra vår nationalsång i pubertetsfalsett. Om och om igen. Ingen av dem kunde texten något vidare heller för den delen. hahahhah underbart!
Idag hoppas jag på att många många många samlas vid slottet och vinkar till vårt vackra kungahus.
Hejja kungen!!!


Wermdö Golf. Linus kan bli riktigt bra på ...

img_9605 (MMS)

Wermdö Golf. Linus kan bli riktigt bra på det här tror jag. Mitt resultat idag var en blodblåsa och lite väl för tillfället valda svordommar...


Stitchbabyn är på grabbresa med farfar i D...

img_0441 (MMS)

Stitchbabyn är på grabbresa med farfar i Dalarna.


RSS 2.0