Tålamod

Gud som är så stark och god, ge mig kraft och tålamod.

Jag inser att jag har dåligt tålamod när jag får ett mindre psykbryt för att telefonen förlorar mottagning i hissen.


Inte alls nöjd!

Onöjd. Det är jag fan i mig. Onöjd de luxe. Jag tänker vara så där vag och otydlig. För att jag inte vill hänga ut någon personligen. Förutom Niklas. Honom hänger jag gärna ut. :-) Just nu är det segt och mörkt. Det är jag onöjd med. Det ska fattas stora beslut för framtiden. Inte helt frivilliga men dock nödvändiga. Det är jag onöjd med. Jag måste vara klar över besluten inom en vecka. Det är jag onöjd med. Det finns inget på Tv. Det är jag onöjd med. Det är kallt ute. Det är jag onöjd med. Det finns ingen jag kan ringa och rådfråga. Det är jag onöjd med. Man ska inte lista allt man retar sig på men jag gör det ändå. Det kan ni vara onöjda med. (Viktigt såklart är att poängtera att jag ÄR lyckligt lottad med så små och banala onöjdheter. Det är jag nöjd med)

Junior

Skickade en bild till Jenny Uffe o Junior idag med en bild på Juholt och frågan: är det Michael Jackson. (ett internt skämt från vår häliga Ystadstripp på juldagen) Fick tillbaka det här från Junior. Lika mycket skrattatack som inlägget nedan.

Sms


Lillebror

Ja. Han kan vara det sjukaste jag känner. Eller så delar vi bara samma snea humor. Oklart. Jag fick skrattatack iallafall. Jag tar för givet att alla är med på "mitt i veckan" som vi kör kl 12 på onsdagar... halvveckaskålen? det visste ni så klart.


Rasande

Inne på affären och ska stödhandla. Jag har i natt 4 kids. 2 av dem väntar i entrén i butiken. När de står där och väntar så kommer de på att de ska köpa tuggummi i automaten. Ni vet, sånna tokäckliga kulor. När de två gossarna står där och pillar med pengar så rusar en fullständigt vanvettig man genom butiken och skriker att man minsann inte får röra någon annans hund. Jag hinner inte riktigt koppla innan han står lutad över de två tuggummiköpande gossarna och skriker sig blå i ansiktet. Hans lilla äckliga råtta till jycke hade han minsann satt fast precis brevid tuggummiautomaten. Inne i butiken. Inte för att kidsen hade märkt av den dock. Den upptäckte dem först när han skrek och pekade, vilket skrämde råttan precis lika mycket som barnen. Ibland är det tur att det inte är lagligt med vapen. Riktig tur. Jag kan liksom inte riktigt hålla igen när det kommer till mina barn. Körde hela idiotförklaringsgrejen. Funkar alltid. Han bad om ursäkt. Jag godtog inte. Precis så.

Andys lekland

Noteringar från ett lekland.
1. Glasögon är skitdumt. Vare sig du är med i bollkriget eller inte.
2. Andra föräldrar tycker på sant att du är märklig om du, när du själv tycker att vinsten är din, skriker VICTORY allt vad du har.
3. Din son däremot är sjukt nöjd med mördarmaskinmamman.
4. Alla föräldrar får något dött i blicken så fort de kommer in här. Reptilhjärnan jobbar på överlevnadsreserven i de rvå timmar som följer efter betald entre.
5. Man köper en plats i soffan ikväll för 140sek. Värt det? Jepp!
6. Rädsla ingår inte i Liams verklighet. Inte alls.
7. Waynes Coffee på Andys borde fan skämmas. Inte ens en enkel latte kan de få ihop korrekt. Usch! Fy! Skäms!
8. Nedräkningen har startat... Hej soffa! Jag älskar dig.

(men först årets första pass på gymnet. Tagga!!!!)


RSS 2.0