Pippimössan

img_1364 (MMS)

Sirran har köpt en pippi mössa. D jag kan känna mig lite irri på är att Pippi har någon form av patent på det här mönstret. Är det OK liksom? Lugn helg. Jävligt lugn helg. Sov 21.30 i fredags och 23.00 i lördags. Scchhöönt! (ni lägger ju givetvis märke till mina missbildade ögon.... eh? tack alla SANNA vänner för att ni påpekat att jag e helt sne)


ler

Jag ler.
Jag växte upp med en kompis vars föräldrar var sinnesjukt rasistiska. Otäcka.
Idag så sitter jag o tittar på facebook och ser att lillasyster i familjen inte alls har samma åsikt. På hennes kort finns alla färger representerade. Skönt att se att en del äpplen faller långt från trädet iallafall. Om jag ändå kunde få varit en fluga på väggen när hon presenterade sin pojkvän. Skulle varit kul att se minen.
Det är det jag ler åt.

tralalallallalaal

Idag är jag stod på ICA, och kunde som vanligt inte komma på vad fan jag skulle köpa för middag, försökte jag få hjälp av Niklas i telefon. Jag tar en lapp i charkdisken. Sen ska det tjaffsas i telefon om vad och vad inte äta. Det blir min tur och så får jag ursäkta mig för jag har inte bestämt mig ännu utan hon kan trycka fram nästa nummer. Jaha men då får man världens jävla bitchblick av tjejen i disken och dessutom står det någon middagspretantiös jävla apa brevid mig och snörper ihop munnen. JAG HATAR ATT HANDLA. Varför kan inte jag vara en sån där planerad
a-middags-person som har allt planerat och klart? Kanske till o med står och gör storkok på helgerna. Skriver veckomenyer och är allmänt så jävla lyckad liksom. Som liksom lever middagslivet genom ett rosa skimmer och alla är harmoniska och har all tid i världen och är glada och ibland när man ska resa iväg eller när mormor har varit barnvakt så ler alla så där vansinnigt kärvänligt mot varandra och ger varandra en liten chokladask som heter Merci. Okej nu spårade det lite men ni kanske hajjar?  Varför måste jag ha samma sammanbrott varje gång jag ska handla? Varför är den värsta av alla värsta frågor: Vad ska vi äta till middag?
Ännu konstigare är att det fan inte är några problem att handla frukost. Jag tror helt ärligt att jag aldrig har haft problem när jag ska handla frukost.
Varför?
Jo för att sån e jag. Tydligen.

I pity the fool...

Jag tog täcket och drog det över huvudet och tänkte att det finns dom som har det sämre. Mycket sämre. Jag var bara arg. Det är fan ingenting.
Jag tycker synd om dem som inte kan inse det. Som är så fast i sin lilla obetydliga bubbla.I samma stund så avundas jag dem. Som verkligen inte kan se längre än till sig själva. Måste vara sjukt skönt att ha en så begränsad syn.
Jag tänker på en gång på lyxhotellet, när en man var så rasande att en ven höll på att spricka i pannan på honom. Han var alldeles lila i ansiktet när han skrek ut att "det var minsann det värsta han varit med om, att sängen inte var bäddad när han kom tillbaka till hotellet"
Den gången kunde jag inte hålla tillbaka. Utan jag talade helt enkelt om för honom att om det var det värsta han någonsin varit med om, så var han den absolut lyckligaste människan i hela världen.
I pity the fool!
//Mr(s) T

Flyttmingel hos Malla o Sedat

img_5110 (MMS)

Flyttmingel hos Malla o Sedat


Fab5

img_1337 (MMS)

Fab5


Nästa Marcus.

img_1331 (MMS)

Nästa Marcus.


Nu är han sur. Först tvingas han till rece...

img_1330 (MMS)

Nu är han sur. Först tvingas han till receptionen och sen tvingas han ut på "internetsidor".  Jag Marcus o Marcus har kört receptionen idag när dom har lekt brandövning. Sånna e vi.  På grupp&event.


Halvveckafest idag kl 12.00

Tv'n går igång kl 05.00 på hög volym. Fan!! Först blev jag helt livrädd, sen rasande. Vad är det för jävla fel? Jag kan liksom inte släppa tanken på att min man har något med det här att göra. Skulle det som av en händelse hända just den morgonen han åker 04.30? Men sen kommer jag på hur sjukt oteknisk han är. Jag betvivlar att han skulle fixa att ställa in larm på Tv'n. Min gissning är att det spökar. Ett spöke med humor helt enkelt.
Kl 12.00 höjer vi kaffekoppen (eller champagneglaset, vad man har till hands så att säga) och skålar för halvveckafesten!

Mina babes

Hittade den här gamla bilden. ÅH! D var varmt o ljust o bara så himla härligt.
Vin i platsglas och hela den biten. Vilken rolig kväll det var minsann. Hahahaha det dansades på Norrmalmstorg om inte jag minns fel.

Irri

Äh men måndagirrmorgon. IRRI!
Jag är ju inte direkt läkare men jag känner instinktivt att det måste vara något generalknas på en människa som hänger på tutan i kanske 2 minuter. Kanske inte en allvarlig störning, men det är ju helt klart en begåvningshämmad vi har att göra med här. Ett hjon helt enkelt.
Bara att bita ihop o gå vidare med livet.

Dödssynd.

Vart på brunch idag. Så sjukt mysigt. Så sjukt dumt.
Man är ju proppmätt resten av dagen. Det här med frosseri är ju en dödssynd. Så jag är nog körd.
Lite surt att man e född i den enda jävla religionen som är totalt oförlåtande. Alla andra kan ju köra lite verdergällning så har man ju liksom sluppit undan. Men nej.

Tack tack! D var mums!

img_1329 (MMS)

Tack tack! D var mums!


Tjejkväll hos Sandra.

30 brudar. Som en hönsgård. Jajamen!
Mycket mycket trevlig afton.

Sinnesjuka vuxenpoäng

Jag vet att jag e vuxen när jag ställer klockan 30 minuter innan jag måste måste gå upp för att hinna med kaffe och tidning.

R2D2 vs Larven

Härliga smeknamn man får på snygghotellet.
Först var det Larven. Det hela började med en sjukt stor illgrön larv som uppenbarade sig i personalmatsalens sallad.
Svaret från kockarna var för övrigt att det är ett kvitto på att det är ekologiskt. Hur tolkar man det? Ekologiskt = jävligt obehagligt? Andra smeknamnet uppkom idag. R2D2. Jaha en kort robot som irrar omkring? Så kanske det är, så kanske det är. Det är då man vet att man platsar på en stor amerikansk kedja.
På min förra arbetsplats hade jag smeknamn som Flina och Fru Lynnig. Säger ju en del om mina humörsvängningar möjligen.
Fejjan svämmar över av hurtbullar som uppdaterar sina statusrader med diverse fysisk aktivitet. Lovely!
Gå in på Funbeat och regga er så kör vi!

..

Helt jävla allvarligt nu. Vad är det för jävla fel på styrelsen i min bostadsrättsförening?
Ska det vara så svårt att höja värmen? Mina element är inte ens ljumna.
Dom koncentrerar tiden att möblera hela gatan utanför med "parkering förbjuden" skyltar så nu ser det ut som Kiviks Marknad här utanför. Fan vad varm jag blir av det!!!

facebook

Egentligen så borde jag vara en av dom som inte håller på med facebook. Dels för att jag är på tok för svag i mitt psyke för att inte provoceras av all knasighet som skrivs ut i tid o otid. Och dels eftersom jag är helt med på konspirationsteorin att facebook är skapat av CIA för att kunna kartlägga världen.
Fast liksom hur intressant kan jag vara för dom? Inte alls. Jag hamnar lätt på deras "sjukt ointressant-lista"
Det skulle vara pappas hemliga agentliv som skulle kunna göra mig lite intressant. Men nej, vi återgår till mitt svaga psyke och inser att någon hemlig agent blir det inte av mig hörrni.
Men ändå så gillarjare. Finns mycket att gilla på fejjan. Och att ogilla.

RSS 2.0