D var ett jävla gnäll!

Jag kan verkligen ogga ner mig och fastna. Nån borde ge mig en ordentlig dagsedel och låta meddela min sega hjärna att: Lös problemet ditt retard!
Och eftersom NI mina vänner, som borde ta en sådan uppgift på fullaste allvar, har misslyckats med det. Så fick jag helt enkelt ta och göra det själv. Fatta att folk som stod brevid mig kollade en smula snett.
Det hör tydligen inte till vanligheten att man slår sig själv... Tänka sig va?
Så nu håller jag på med problemlösning på hög nivå. Håll gärna tummar o tår om Ni pallar i värmen.

Nedräkningen är i full gång på semestern och jag startar upp med en tjejkväll hos bästa Sirran. Ser jag fram emot. Jävlarrrrr vad det ska kacklas. OH HERREGUD hörrni.
Ikväll blire åxå tjejkväll. Med guddotter Naya och mammyJess. Jutte! Om nu Jess pallar med mitt oggande. ;-)

Snart är det dags att ta den blå pilen in mot lyxhotellet. I vanlig TinaOrdning så har jag inte köpt nylonstrumpor. Som jag missar varje helg. Hur länge har jag jobbat där nu? Är det 6 eller 7 år? Och ändå likt en senildement alzheimers tant kan jag inte, har aldrig kunnat, och kommer förmodligen heller aldrig att lära mig att komma ihåg att köpa nylonstrumpor. Nu tänker ni så här: Nylomstrumpor? Känns inte det sjukt 82 liksom? Svaret är: Jo det är korrekt. Det känns 82. Och nu talar vi inte ett ord mer om den saken.

(och bara för att säkra upp lite här nu... jag vill verkligen inte att Ni ger mig en dagsedel... inte så att jag inte litar på er, det är tvärtom, det är ju det jag gör)

blajblajiblajblaj

Långhelgen hälsas välkommen i casa de Gynning.
HELLO LÅNGHELG!
Mycket Välkommen!

Midsommar i anstormande... ja just ja.. som att ni inte visste det. Här kommer jag med världens nyhet folket. Det är midsommar på fredag. Bra Tina. Bra info. För att göra mig lite viktig och ha nått att säga.
Ser fram emot det iallafall. Det var lite det jag ville komma till. Fast som vanligt snurrade jag in mig en massa blajblaj. Vi brukar göra så att vi äter samma mat som på jul o påsk. Sen dansar vi (egentligen gör vi inte det) runt midsommarstången och sen leker vi lite lekar. Senare på kvällen så grillar vi. Tänkte om ni hade idétorka för vad ni ska göra. (JA absolut en hel del sarkasm, ni behöver inte fråga) jaha nu snurrade jag in mig igen. haha snurrigt värre.

Semesterplanerna har sakta börjat forma sig. Det blir start i Mölle hos lilla pappi och sen vidare ner mot Ystad och Borrby. Jag ser framför mig hur jag o barnen (Niklas ska leka TÖNT på Hultsfred och hoppas på att någon liten förfriskad tonnis ska tycka att han e asball.) leker ordlekar i bilen, stannar när vi vill för att ta ett dopp, gör lite som vi vill, äter en glass, tar det soft. I min vision är alla glada. I min vision lyser solen.  Här kommer det ett citat väl använt av en kär kollega: VI FÅR SE!


utan att säga för mycket...

men visste ni att schizofrena toppar mordstatistiken i världen.

Bara en sån sak liksom.

Längtar efter Sune!!




Äntligen har de gängat sig prinsessan o grodan.. Jag känner mig medvetslös efter de senaste veckorna. Kul men galet jobbigt! Såg hela rasket på TV igår och tårarna trillade. Fantastiskt sagolikt vackert!
Jag älskar vårt kungahus. Kommunister och annat pack undanbedes!

Är detta en förutfattad mening från mig eller är det så att det alltid är samma grupp som ska gnälla? Millitanta veganer gänget liksom. Reclaim the streets... "vi tycker inte om kungen, livet är orättvist och det är synd om djuren-gänget" Lägg ner! Jag har finfina vänner som inte äter döda djur, men de kan fortfarande vistas i samma rum som rovdjur. Gillar er! (även om ni skulle behöva en blodig biff ibland ;-)   )


Nu är det snart semester och jag ser fram emot de sista veckorna i något lugnare tempo.

Linus Sune är i Mölle och lever de ljuva livet. Massa kompisar och en morfar som tar upp mat o dryckesbeställning efter behag. Kan aldrig bli fel! Lite har han fått jobba vad jag förstår och det är ju inte mer än rätt måste jag säga!


Hotel Provence Pappis hotell


Rojalist ja visst, vi stannar kvar till sist!





RSS 2.0